02.11.2017
Vacature Verkoopmedewerker Spares m/v

Jouw rol
Als Verkoopmedewerker Spares bij Rollepaal ben je samen met je collega’s op de afdeling hoofdzakelijk bezig met het offreren van klantaanvragen en het verkopen van onderdelen voor machines die door Rollepaal zijn gebouwd. Je bent proactief bezig met het verlenen van service aan klanten in de breedste zin van het woord. Je bewaakt de afgesproken levertijden en zorgt voor controle op het artikelbeheer van de (door jou) aangemaakte salesorders. Ook zorg je voor de logistieke aansturing en het aanwezig zijn van de benodigde documenten voor verzending. Daarnaast ondersteun je je collega’s en de afdelingsmanager om de service verlening nog beter en efficiënter in te richten.

Wat breng je mee
Je hebt een afgeronde technische of administratieve mbo opleiding en ervaring in soortgelijke rol en/of omgeving. Ervaring met servicecontracten is een pré. Je hebt een natuurlijke drive om constant te verbeteren en je hebt een opbouwende kritische blik, waardoor je mee kunt denken met collega’s over ontwikkelingen die onze services nog beter maken. Je bent een doorzetter die gestructureerd werkt en verantwoording neemt. Je bent klantvriendelijk, resultaatgericht, zelfstandig, creatief en probleemoplossend. Tevens verwachten wij van je een goede beheersing van de Engelse taal, in woord en geschrift, en praktische ervaring met Office en ERP.

Rollepaal biedt
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Dit geeft jou alle ruimte om invloed uit te oefenen op onze producten en je verder te kunnen ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Daarnaast bieden we je een marktconform primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket en een prima werksfeer.

Interesse gewekt?
Als je meer informatie wilt, kun je bellen of mailen naar Arjan van Lenthe, Customer Support Manager: a.vanlenthe@rollepaal.com / 0523-624525 of 06-11513725. Bij interesse ontvangen wij graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT