15.11.2017
Vacature Stagiair HRM

Jouw rol
Als stagiair HRM houd jij je bezig met het opstellen van contracten, verzuim en het verzorgen van de introductie van nieuwe medewerkers. Daarnaast houd je de personeelsdossiers bij en beantwoord je vragen van medewerkers en managers. Ook zal jij je bezig houden met Periodiek Medisch Onderzoek en het Medewerkers Tevredenheid Onderzoek. In overleg zijn er daarnaast verschillende projecten waar je aan kunt werken. Hierdoor lever jij een actieve bijdrage aan het taakveld van de afdeling HRM waarbij je nauw samenwerkt met de HRM adviseur.

Wat breng je mee
Jij bent iemand die van aanpakken houdt en je bent communicatief vaardig. Om de afdeling te ondersteunen ben jij iemand die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken en je bent zelfstandig. Vanuit je opleiding weet je de bedrijfsstructuur te onderzoeken en hier voor jezelf een beeld bij te vormen die je uit kunt dragen. Daarnaast ben je integer en ga je op de juiste manier om met gevoelige informatie. Bij voorkeur zit je in het derde of vierde jaar van je HBO opleiding Human Resource Management.

Rollepaal biedt
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Je wordt continu uitgedaagd om het bedrijf te helpen bij het vormgeven van de organisatiestructuur zodat deze kan groeien. Je krijgt de vrijheid om binnen je stageperiode de werkzaamheden op te pakken die je aanspreken en aan je opdrachten te werken. Daarnaast raak je betrokken bij alle facetten omtrent HRM binnen de Rollepaal Groep.

Interesse gewekt?
Startdatum voor de stage is januari/februari 2018. Het gaat om een stage voor 40 uur per week gedurende 20 weken. Je standplaats is Dedemsvaart. Lijkt het je leuk om stage bij ons te lopen? Stuur dan je CV en motivatie naar hrassist@rollepaal.com t.a.v. Sharon Dunnewind. Voor vragen of meer informatie kun je bellen naar 0523 62 45 05.

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT