13.04.2018
Vacature Software Engineer (medior/senior)

De organisatie
Rollepaal B.V., onderdeel van de Rollepaal Groep, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van machines voor extrusielijnen voor fabricage van kunststof leidingen. Het werkgebied van ons bedrijf is wereldwijd. Naast ons hoofdkantoor en productielocatie in Nederland hebben wij ook vestigingen in de USA en India. Op www.rollepaal.com vind je meer informatie over ons bedrijf en over de machines die worden geproduceerd. Binnen Rollepaal B.V. te Dedemsvaart werken bijna 90 medewerkers.

Jouw rol
Als Software Engineer bij Rollepaal ontwikkel je onder andere software(onderdelen) voor de gebruikersinterface van onze machines en (analyse) tools voor onze klanten en intern gebruik. Aangezien termen als Industrie 4.0 en Big Data ook in onze markt actueel worden, ga je werken aan het opzetten van onderdelen en tools op dit vlak. Jouw ervaring op het gebied van databases speelt hierin een cruciale rol.

Daarnaast ondersteun je je collega’s en de afdelingsmanager om de inrichting en werkwijze van de afdeling af te stemmen op de verwachtte groei van het bedrijf en deze verder te professionaliseren

Wat breng jij mee
Je hebt een afgeronde opleiding hbo of wo software engineering. Je hebt een ruime ervaring in het ontwikkelen van applicaties op het Windows platform en je kunt jouw progressieve aanpak duidelijk laten zien aan de hand van voorbeelden waarin je eenzelfde rol hebt gespeeld. Je hebt een natuurlijke drive om constant te verbeteren en je hebt een opbouwende kritische blik, waardoor je mee kunt denken met collega’s over technische ontwikkelingen die onze producten nog beter kunnen maken. Je staat open voor feedback van zowel collega’s als onze klanten. Je bent resultaatgericht, zelfstandig, creatief en probleemoplossend.

Rollepaal biedt
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Dit geeft jou alle ruimte om invloed uit te oefenen op onze producten en je verder te kunnen ontwikkelen binnen de industriële automatisering. Rollepaal biedt een marktconform primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket en een prima werksfeer!

Interesse gewekt?
Als je meer informatie wilt kan je bellen of mailen naar Helmuth Rijnhart, Manager Techniek: h.rijnhart@rollepaal.com / 0523-624535. Bij interesse ontvangen wij graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT