09.02.2018
Vacature Senior Electrical Monteur

Jouw rol
Als Senior Electrical Monteur ben jij hét operationele aanspreekpunt binnen de productie van Rollepaal voor alle uitvoerende elektrisch en besturingstechnische werkzaamheden. Samen met je collega’s assembleer en test je alle voorkomende machines en daarnaast bewaak jij onze kwaliteit. Je hebt er plezier in om continu te zoeken naar verbeteringen in je eigen werk en bent als installatie verantwoordelijke ook zeer kritisch op de werkmethodes van je collega’s. Vanuit jouw ervaring en senioriteit accepteren jouw collega’s de opbouwende feedback die jij hun geeft.

Wat breng je mee
Met je meerjarige relevante werkervaring in de machinebouw ben jij de elektrisch en besturingstechnisch specialist. In combinatie met je proactieve houding zie jij hierdoor waar dingen beter en veiliger kunnen. Je hebt er geen problemen mee om anderen hierop aan te spreken en vindt het leuk om waar nodig je collega’s trainen en coachen. Bij problemen is het voor jou een uitdaging, eventueel in overleg met de Electrical Engineer en Software Engineer, om altijd tot een oplossing te komen. Je bent communicatief vaardig, ook in het Engels en Duits.

Rollepaal biedt
Je komt te werken in een enthousiast productieteam bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Je bent betrokken bij de bouw van alle machines van Rollepaal. Het gaat om een nieuwe functie die we graag samen met jou verder vormgeven. We bieden je de mogelijkheid om trainingen te volgen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in jouw vakgebied. Daarnaast bieden we je een marktconform pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een prima werksfeer.

Interesse gewekt?
Als je meer informatie wilt kan je bellen naar Marcel Klein: +31(0)523 624 524.
Bij interesse ontvangen wij graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT