09.02.2018
Vacature meewerkend voorman magazijn

Jouw rol
In deze afwisselende functie heb je vanuit een meewerkende rol de verantwoordelijkheid voor de interne logistieke magazijnprocessen. Je staat midden in het team en geeft op een coachende en motiverende stijl leiding. Je rapporteert aan de supply chain manager en werkt nauw samen met de manager- en meewerkend voorman productie.

In het magazijn komen de goederen voor productie, voorraad en service binnen en worden vervolgens opgeslagen, verzameld en uitgegeven. Onder jouw praktische en hands-on leiding verloopt dit proces efficiënt, accuraat en gestructureerd. Het merendeel van de tijd ben je op de werkvloer te vinden om vragen van collega’s te beantwoorden en zelf de handen uit de mouwen te steken. Je motiveert medewerkers om samen te werken, elkaar te helpen en spreekt hen aan op hun verantwoordelijkheden t.a.v. kwaliteit en de orde en netheid op de werkvloer. Voor de medewerkers ben jij degene die vanuit een meewerkende rol rust, duidelijkheid en structuur biedt in het werk dat gedaan moet worden.

De resterende tijd ga je aan de slag met verbeterplannen om de processen in het magazijn verder te optimaliseren. Je initieert veranderingen en krijgt je collega’s hierin mee.

Wat breng jij mee
- Je hebt een afgeronde mbo/mbo+ opleiding met ervaring in een meewerkende/aansturende rol in een vergelijkbare productie- of montageomgeving
- Ervaring met een ERP pakket is een nadrukkelijke wens
- Je bent in bezit van een heftruckcertificaat

Jouw competenties
Je bent een aanpakker die houdt van structuur, orde en netheid om zich heen, zeer nauwkeurig werkt en positief-kritisch is. Je kunt goed overzicht houden zonder belangrijke details over het hoofd te zien. Je gaat planmatig te werk maar hebt ook de flexibiliteit om soepel in te kunnen spelen op onverwachte situaties. Daarnaast heb je een procesmatige/hands-on manier van denken en aanpakken, gericht op verbetering en optimalisatie. Je bent een natuurlijk leider die op samenwerkingsgerichte wijze met collega’s zaken gerealiseerd weet te krijgen. Organiseren en regelen, zowel mondeling als op papier, doe je op ontspannen, correcte en gestructureerde wijze. Met deze werkwijze zorg je voor rust, duidelijkheid en structuur binnen de afdeling.

Rollepaal biedt
Je komt te werken in een enthousiast team bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Je bent betrokken bij de bouw van alle machines van Rollepaal. Het gaat om een nieuwe functie die we graag samen met jou verder vormgeven. We bieden je de mogelijkheid om trainingen te volgen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in jouw vakgebied. Daarnaast bieden we je een marktconform pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een prima werksfeer.

Interesse gewekt?
Als je meer informatie wilt, kun je bellen met Jacob Mollema (SCM): 0523 – 624592. Bij interesse ontvangen wij graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT