29.11.2017
Vacature Inkoper

Jouw rol
Je voert alle noodzakelijke werkzaamheden met betrekking tot de bestel-, bewaak- en nazorgactiviteiten binnen de Supply Chain afdeling uit. Je bent intern het aanspreekpunt voor jouw leveranciers en het is jou op het lijf geschreven om alle onderdelen op het juiste moment te ontvangen. Je ontwikkelt een bestelroutine en herkent en analyseert trends in deze. Naast het uitvoeren van deze operationele werkzaamheden initieer en werk je ook aan activiteiten die vallen onder tactische inkoop (10-20%). Je realiseert, in samenspraak met de Supply Chain Manager, een optimaal presterend leveranciersbestand door reductie van het aantal leveranciers inclusief het optimaliseren én formaliseren van afspraken met deze. Je bent actief bezig met performance verbetering, ‘first time right’, bewaken van de magazijnvoorraden en voorkomen van incourante goederen. Ook initieer je verbetervoorstellen als het gaat om inkooplogistiek, kwaliteitsbeleid, leveranciersbeleid en communicatiebeleid en participeer je in de uitvoering ervan.

Wat breng jij mee
Je bent een mbo+-er met ruime ervaring in deze rol of een afgestudeerde hbo-er met ambitie voor het inkoop-vak en zo’n 1-2 jaar relevante werkervaring én opleiding. Een afgeronde NEVI 1 opleiding is een pré. Je beheerst de Nederlandse- , Engelse- en Duitse taal goed. Je hebt een positief kritische houding en stelt je assertief op. Je bent analytisch sterk, kostenbewust, gericht op verbeteringen en problemen oplossen, gedreven en communicatief sterk.

Rollepaal biedt
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Dit geeft jou alle ruimte om invloed uit te oefenen op onze producten en je verder te kunnen ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Daarnaast bieden we je een marktconform primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket en een prima werksfeer!

Interesse gewekt?
Als je meer informatie wilt, kan je bellen of mailen naar Jacob Mollema, Supply Chain Manager: j.mollema@rollepaal.com / 0523-624599. Bij interesse ontvangen wij graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939)

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT