15.10.2017
Vacature Field Service Engineer

Jouw rol
Als Field Service Engineer ben jij het visitekaartje van Rollepaal. Wat er ook gebeurt, jij bent als geen ander in staat onze klanten te helpen zodat hun productielijnen niet of zo kort mogelijk stilstaan. Je luistert, je analyseert en verhelpt alle problemen op mechanisch, elektrisch en software gebied. Vanzelfsprekend ben je in staat het meeste vanuit je eigen kennis en ervaring direct op te lossen, maar waar nodig staat er een heel team interne specialisten voor je klaar. Naast het oplossen ben je in staat om klanten te trainen en adviseren op gebied van onderhoud en spare parts.

Wat breng jij mee
Jij bent iemand die van aanpakken houdt. Door opleidingen in mechatronica en je jarenlange ervaring in de machinebouw ben je zeer snel in staat de werking van een machine te doorgronden. Analytisch ben je goed waardoor je snel tot een juiste diagnose kunt komen en machines snel en goed weer operationeel krijgt. De wereld is jouw thuis, reizen tot 80% van je tijd is voor jou een levensstijl, met regelmaat ben je 2 tot 3 weken van huis. Door jouw klantgerichte en resultaatgerichte houding weet je als geen ander klanten in verschillende culturen tevreden te houden. Door je commerciële gevoel draag je zo goed mogelijk bij aan onze omzetgroei in service en spare parts. Communicatief ben je vaardig, ook in het Engels en Duits.

Rollepaal biedt
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Het plannen van reizen gaat in goed overleg met onze service coördinator. We bieden je de mogelijkheid om trainingen te volgen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in jouw vakgebied. Daarnaast bieden we je een marktconform pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer.

Interesse gewekt?
Als je meer informatie wilt kun je bellen naar Marcel Klein: +31(0)523 624 524.
Bij interesse ontvangen wij graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT