01.03.2018
Vacature Controller (Junior-Medior)

Jouw rol
Je rapporteert functioneel aan de Group Controller en rapporteert met een dotted line aan de CFO. Je zult waar nodig de Group Controller vervangen en hem ondersteunen bij de coaching en ontwikkeling van de financiële collega’s. Daarnaast verricht je ad-hoc en op projectbasis werkzaamheden voor de CFO. Naast jouw financiële verantwoordelijkheid over een van de vestigingen zal je ook werken aan vestigings-overschrijdende taken, opdrachten en projecten in het binnen- en buitenland. Je zult aanschuiven bij één van de Management Teams en vanuit jouw discipline uitdagen, adviseren, ondersteunen en risico’s proberen te verminderen.

Jij snapt uiteraard hoe kwalitatief hoogwaardige financiële maand- en jaarrapportages en analyses worden gemaakt en verbeterd. Je hebt dit immers al een aantal jaren zelf gedaan. Daarnaast adviseer je en becommentarieer je de rapportages. Je gaat ook meewerken aan verdere digitalisering, automatisering en robotisering van diverse administraties en systemen en het terugdringen van Excel-rapportages.

Op dit moment werk je bijvoorbeeld als bedrijfseconomisch/bedrijfskundig analist, assistent controller of project controller en het is jouw ambitie om de volgende stap te zetten.

Wat breng jij mee
Je hebt een afgeronde hbo+/wo opleiding (Technische) Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of vergelijkbaar. Jouw track-record bevindt zich binnen een internationale industriële projectomgeving, zo’n 3-7 jaar. Jij weet als geen ander wat het finance vak inhoudt en weet dus waar toekomstige financiële functies zich naar toe ontwikkelen. Je hebt aantoonbare ervaring met het verbeteren en automatiseren van processen en rapportages, projectadministratie en -control én Percentage of Completion methode.

Jouw belangrijkste competenties
Je hebt een hands-on mentaliteit, maar schuwt het denken niet. Je bent energiek en stelt je uiterst flexibel op. Je bent ambitieus, ondernemend en leergierig. Je communiceert helder en makkelijk in het Nederlands en Engels.

Rollepaal biedt
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Dit geeft jou alle ruimte om invloed uit te oefenen op onze producten en je verder te kunnen ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Daarnaast bieden we je een marktconform primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket en een prima werksfeer.

Interesse gewekt?
Als je meer informatie wilt, kun je contact opnemen met Remy Cuny (CFO). Hij is te bereiken op telefoonnummer 0523-624599. Bij interesse ontvangen wij graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT